Levensmiddelen Vervoer

Aan levensmiddelen vervoer worden hoge eisen gesteld. Vaak is een product bederfelijk en moet het gekoeld of gevroren worden getransporteerd. Ook aan de hygiënecode richtlijnen moet worden voldaan. SDX beschikt over de juiste middelen om het transport van uw levensmiddelen aan deze hoge eisen te laten voldoen.

Heeft uw klant bijvoorbeeld interesse in een nieuw product en wilt u een sample toesturen. Of moeten er foto’s worden gemaakt bij de fotograaf, alvorens het nieuwe product in het assortiment wordt opgenomen. SDX heeft voor al het levensmiddelen vervoer een oplossing.

snacks

Geconditioneerd Vervoer

Wilt u er zeker van zijn dat uw levensmiddelen gedurende het gehele transport op een constante temperatuur blijven, dan is ons geconditioneerd vervoer de oplossing voor u. Uw producten kunnen gekoeld en gevroren worden verstuurd met behulp van koel- en vrieswagens, of met isolerende verpakkingen op coldpacks en droogijs.

Tevens kunnen wij de levensmiddelen tijdens het geconditioneerd vervoer monitoren door een temperatuurlogger bij te voegen. U ontvangt dan achteraf de temperatuurgrafiek.

temperatuurmeter

Hygiƫnecode HACCP

Bij het ophalen, verpakken en transport van uw zending werken wij volgens de richtlijnen van de hygiënecode (HACCP). Dit betekent dat wij voedselveilig met uw product omgaan.

Wet- en Regelgeving

Als gecertificeerd specialist kunnen wij al uw levensmiddelen vervoer verzorgen, al onze medewerkers zijn opgeleid volgens de wet- en regelgeving. Dit houdt in dat wij de benodigde papieren voor u in orde maken en elk type levensmiddelen vervoer kunnen en mogen verzorgen. Hierbij moet u denken aan het volgende: