Regulier Vervoer

Wilt u iets laten vervoeren, dan komt hier vaak meer bij kijken dan u denkt. Er moeten bijvoorbeeld diverse documenten worden opgemaakt, zoals een vervoersdocument. Of er zijn douaneformaliteiten waar aan dient te worden voldaan, zoals het bijvoegen van een commercial invoice. Wij zijn uw partner die alles voor u regelt, terwijl u hiervoor niet meer betaalt. U vertelt ons wat u wilt versturen, waarheen en wanneer. Wij doen de rest. Zo houdt u tijd over voor andere werkzaamheden. Voor meer informatie over regulier vervoer kunt u ook de gewoon vervoer brochure bekijken.

 

pakketten op transportband

Koerier

Het bestellen van een directe koerier is meestal de snelste manier om uw zending naar de eindbestemming te brengen. Via ons netwerk van opgeleide ERKEND KOERIERS wordt de zending bij u opgehaald en de koerier rijdt vervolgens direct door naar de eindbestemming. Ook voor koel, diepvries, kamertemperatuur en gevaarlijke stoffen vervoer. U kunt kiezen uit kleine en grote voertuigen, van bestelwagen tot bakwagen. Via ons uitgebreid landelijk koeriersnetwerk kunnen wij uw opdracht altijd snel uitvoeren. Indien nodig met een ADR opgeleide ERKEND KOERIER voor bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen of infectueuze stoffen.

Telefoonnummer: 030 - 241 01 06.

bus voor koeriersdiensten

Enveloppen en Pakketten

Een envelop of pakket versturen kan per koerier, of met een express of economy service naar bestemmingen wereldwijd. De snelste manier is een directe koerier. Per express wordt de zending, indien mogelijk, de volgende werkdag al afgeleverd, wereldwijd. Als de zending minder spoed heeft en lagere kosten belangrijker zijn, dan is economy de beste optie. U kiest de service, wij regelen vervolgens het transport van uw enveloppen en pakketten.

 

pakket met fragile tape

Pallets en Vracht

Als onafhankelijk intermediair werken wij samen met diverse betrouwbare transport partners. Elke transport partner is per land (of meerdere landen) gespecialiseerd in het ophalen en afleveren van pallets of vracht. Het transport van uw pallets en vracht verloopt daarom altijd via de meest betrouwbare en gespecialiseerde transport partner.

 

pallet met dozen