Loading...

SDX HEEFT ELEKTRISCHE BESTELAUTO'S

Wij hebben de beschikking over twee elektrische bestelauto's. Een volgende stap in duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wellicht ziet u binnenkort een SDX chauffeur bij u voor de deur staan.

SDX VERVOERT OOK OP DUURZAME E-SCOOTERS

De vraagstukken rondom mobiliteit staan de afgelopen jaren steeds hoger op de economische en maatschappelijke agenda. Steden groeien dicht en worden steeds vaker autoluw, de bereikbaarheid staat onder druk en de wens om mobiliteit duurzamer te maken neemt toe.

Micromobiliteit, inzet van e-scooters en/of e-bikes, draagt bij aan de oplossing van deze problematiek. Deze voertuigen zijn immers uitstekend in de volle steden flexibel inzetbaar, ze nemen minder plek in en zijn aanzienlijk schoner dan de vervuilende benzine en diesel voertuigen.

Dat is de reden dat SDX haar ‘wagenpark’ heeft uitgebreid met 4 elektrische scooters. In eerste instantie zullen deze ingezet worden voor klein vervoer aan klanten binnen de stadsring van Utrecht. En er zal één voertuig gestationeerd worden rond Amsterdam, om vanuit daar de rit naar klanten binnen de stadsring per e-scooter te vervolgen.

Uiteraard kunnen de scooters worden voorzien van koelboxen om zo extra service voor uw voor medisch vervoer te leveren.

De benodigde energie voor het opladen van de scooters wekt SDX bovendien zelf op. Het dak van ons kantoorpand in de Meern is voorzien van ultra moderne zonnepanelen en er is geïnvesteerd in WindVangers.

De aanvulling van e-mobiliteit is één van onze duurzame activiteiten om bij te dragen aan het een stukje groener maken van de wereld.

Heeft u de voorkeur dat uw kleinere leveringen in de regio Utrecht per e-scooter worden vervoerd, laat het ons dan even weten via info@sdx.nl of bel ons op 030 241 0106.

uploads/2022/11/elektrich-wagenpark-SDX-1110x481.jpg