Loading...

bio-bottle-verpakkingen.jpg

VERPAKKINGEN

SDX BV levert verschillende medische en gevalideerde verpakkingen voor o.a. klasse UN 6.2 infectueuze stoffen categorie A en B. SDX heeft ook een speciaal ontwikkelde UN3373 biologische stof categorie B Medical Pack, conform verpakkingsinstructie P650, voor het veilig versturen van biologisch, pathologisch of ander klinisch materiaal. U kunt direct uit voorraad verpakkingsmateriaal bestellen per e-mail of via de SDX webshop. Wij kunnen ook uw medische zendingen voor u verpakken en versturen naar bestemmingen wereldwijd.

Heeft u een SDX UN3373 Medical-Pack en wilt u graag een instructie voor het in elkaar zetten van het doosje? Bekijk dan hier de SDX UN 3373 Verpakkingsinstructie. Verdere informatie over dit product kunt u vinden op de Medical-Pack UN3373 pagina in de SDX webshop.

POLYSTYREEN VERPAKKINGEN

De polystyreen verpakkingen (ook wel EPS, styropor, EPP of piepschuim genoemd) in ons assortiment zijn hygiënisch, sterk, ongevoelig voor vocht en hebben zeer goede isolerende eigenschappen. De polystyreen verpakkingen zijn daarom zeer geschikt voor al uw geconditioneerde vervoer, zoals transport met droogijs of koelelementen.

Wij bieden een ruim assortiment polystyreen verpakkingen aan, met een inhoud van 5 tot 85 liter. Voor aanvullende informatie, zoals de buitenmaat en de binnenmaat van de polystyreen verpakkingen kunt u de SDX webshop bezoeken of contact met ons opnemen

MEDISCHE VERPAKKINGEN

Het assortiment in onze webshop is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van biologische monsters en specimen, via diverse modaliteiten, volgens IATA, ADR en IMO of IMDG-code richtlijnen. Er zijn ook verpakkingen beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld om een vervoersoplossing te bieden zonder gebruik te maken van droogijs als koelmiddel of vriesmiddel. Deze medische verpakkingen zijn te gebruiken voor biologische, medische of infectueuze samples die tot 8 dagen op een gevalideerde temperatuur onder 0 °C of tussen 2 °C en 7 °C bewaard moeten blijven. 

Verder bieden wij u ook een assortiment aan van verschillende droogijs sets (polystyreen box met droogijs variërend van 8 t/m 40 kg) en temperatuur gecontroleerde verpakkingen. 

Bekijk alle mogelijkheden in onze webshop.